на головну сторінку незалежний культурологічний часопис <Ї>

   www.ji-magazine.lviv.ua
 

Гейдар Джемаль, голова «Ісламського комітету Росії»

Няня і «Danse Macabre».
Хто стоїть за постановкою?

Суспільство вразила історія в буквальному сенсі макабрична. Няня в чорному хіджабі (!) бісилась на вулиці Народного ополчення з відрізаною головою своєї підопічної. За національністю – узбечка. Родичів вже допитують в Самарканді. По Першому/Другому каналах нічого не показують, чим підсилюють емоції та цікавість. В результаті цей макабр зайняв набагато більше місця в головах, ніж це сталося б з допомогою ТВ.

Що ж це таке? Няня три роки була в прекрасних стосунках з сім’єю наймачів. Працювала і до цього. Рекомендації – комар носа не підточить. Зараз психіатр шиє їй шизу. Тобто три роки родина не бачила, що у них працює шизофренічка? Та не просто хвора, а настільки крута, в останній фазі ульоту з реальності...

Повірити в це дуже складно. Набагато простіше повірити в лізергінову кислоту (ЛСД) або щось подібне з психотропних наркотиків. Ці препарати як раз і дають необхідний ступінь божевілля. Сама вона, звичайно, цю кислоту навряд чи знайшла і прийняла. Няні допомогли.

На це вказує і те, що квартира після її виходу з головою немовляти згоріла неймовірно швидко, хвилини за три. Отже, була підготована ​​до пожежі професійною рукою.

Ще одна важлива деталь. Няня спокійно ходила з головою дівчинки біля станції метро «Жовтневе поле» майже 50 хвилин. Інтернет щосили обговорював вже відзняте кимсь відео, а її тоді ще так і не затримали.

Навіщо потрібна була ця скандальна постановка?

Та ж для того, щоб відвернути увагу від питання про Сирію! Про сирійське перемир’я надзвичайно мало говорять. Відбулася грандіозна подія: іранці забралися геть, російські літаки не бомблять (!), а замість того, щоб інтерпретувати цей факт – всі говорять про божевільну узбечку.

Дуже очевидною видається чергова поразка Росії, а ми тут дивимося «Danse macabre» (Танець смерті).

Обурює те, як легко ведеться населення на всякі такі вкидання.

 

http://poistine.org/nyanya-i-danse-macabre-kto-stoit-za-postanovkoy#.Vtgd3PmLTce

 

 





 

Яндекс.Метрика