на головну сторінку незалежний культурологічний часопис <Ї>

   www.ji-magazine.lviv.ua
 

Віктор Небоженко:
«Хитрий Президент і його наївна Україна»

«Для того, щоб скинути прем’єр-міністра Яценюка і призначити на його місце свого ручного політика у президента України Порошенка не вистачає голосів у Верховній Раді» – пише на своїй сторінці в Facebook політолог Віктор Небоженко.

Ці голоси є у ОППО і всієї «п’ятої колони» в українському парламенті. Порошенко давно вже плюнув на парламентську більшість, розраховуючи на голоси «технічної ширки» в основі якої будуть голоси БПП і ОППО.

Звідси комерційна (антиукраїнська) пропозиція президента Порошенка регіоналам – ви допомагаєте мені скинути Яценюка і провести в Кабмін мого ручного прем’єр-міністра, а я віддаю вам на відкуп Донбас і Луганськ. Тому, не випадково, в коридорах влади, експертному співтоваристві і ЗМІ одночасно активно обговорюють і долю уряду Яценюка, і можливе призначення Бойка та Ахметова господарями окупованого Донецька і Луганська.

А щоб не розслаблялись прокремлівські депутати Верховної Ради, в хід йдуть «страшилки» Порошенка. Він прекрасно усвідомлює, що призначення Яресько – це відкритий виклик Путіну і винними будуть вже не тільки Гройсман і Порошенко, а й всі прихильники Путіна у ВР. Якщо Яценюк залишається на своїй посаді чи Яресько раптом стане прем’єр-міністром України, то на Ахметова, Льовочкіна і Бойка страшно образиться сам господар Кремля «великий» Путін.

А поки за спинами українців йде брудний торг. Порошенко віддає Донбас і Луганськ Бойку і Ахметову, видаючи це, нібито, за вимогу Меркель та інших європейських «друзів», а натомість отримує голоси регіоналів у парламенті для своєї «схеми». А тоді вже буде не важливо, хто стане новим прем’єр-міністром України – гуманітарій Гройсман, суворий Грицак, чи технар Луценко.

Кабінет міністрів України це вже не врятує. Як і країну від дострокових виборів.

 

http://news-info.in.ua/viktor-nebozhenko-khitryy-prezident-i-e/

 





 

Яндекс.Метрика