на головну сторінку незалежний культурологічний часопис <Ї>

   www.ji-magazine.lviv.ua
 

Євгеній Фйодоров, депутат Держдуми РФ

Наша мета -
захоплення всіх республік колишнього СРСР

Депутат Державної думи Євгеній Фйодоров заявив, що мета Російської Федерації - захоплення всіх республік колишнього Совєтського Союзу і відновлення території «великої Росії» в межах 1945 року.

«Територія колишнього Совєтського Союзу - вона ж великої Росії - була незаконно порушена в 1991 році. Може бути, у нас хтось в Росії цього не розуміє? »- заявив він в інтерв'ю.

Фйодоров назвав агресію Росії на сході України історичною технологією вирішення цього завдання. І зазначив, що це не тільки його думка. При цьому він додав, що на війну в Сирії Росії мобілізуватися важче, ніж в межах колишнього СССР.

«Територія всього Совєтського Союзу - за міжнародним правом, це територія нашої Вітчизни, нашої нації. І в ці межі нам треба і повертатися. І нам доведеться це робити », - продовжив депутат.

При цьому Фйодоров додав, що воювати з НАТО буде неправильно, але треба відновити історичнуий російський кордон, незважаючи на санкції та погіршення рівня життя росіян.

«У нас повинно бути те, заради чого ми терпимо. І в особистому плані, і в людському, бачите, один льотчик загинув, і в соціальному, в усіх відношеннях. Ось це об'єднавчий фактор. А який фактор? Відновлення історичних меж російської держави. Ось наша мета, яка завжди об'єднувала, все півтори тисячі років, все населення нашої держави і нашої нації. Всіх. Це єдина мета, яка дозволить нам об'єднатися. І далекобійникам об'єднатися, і пенсіонерам, у яких погіршуються умови, і людям зі своїми зарплатами », - розповів він.

При цьому Фйодоров зазначив, що ця мета не є загарбницькою, а «відновно-оборонною».

«Ось наше відновлення і оборона - межі 1945-1991 років», - підсумував він.

Євген Федоров є депутатом Державної думи Федеральних зборів РФ чотирьох скликань. Він член комітету Державної думи РФ з бюджету і податків, член Центрального політради «Єдиної Росії». Крім того, Федоров є дійсним державним радником Російської Федерації і координатором організації «Національно-визвольний рух».