на головну сторінку незалежний культурологічний часопис <Ї>

   www.ji-magazine.lviv.ua
 

Путін довів, що він нацист:
“Усі українці і поляки росіяни”

Українська журналістка та телеведуча Яніна Соколова впіймала російських пропагандистів на націоналізмі

Росіяни звинувачують всіх в шаленому націоналізмі, при цьому їм самим не соромно за пропагандистські випуски в ефірі, що пропонують перебити і знищити українців, скинути атомну бомбу на Київ.

https://politeka.net/wp-content/uploads/2019/02/1-253-640x424.jpg

Про це йдеться в програміВечір з Яніною Соколовою”, українського журналіста, у відповідь на заяви кремлівського лідера Володимира Соловйова про те, щохорошого націоналізму немає, хороший називається патріотизмом”.

Путін нацист!” – підсумувала Соколова, демонструючи уривок з промови російського президента, де він говорить, що він «найбільший націоналіст в Росії».

«Саме поняттярусскій мір” – жодного разу не націоналізм! “Свій особливий шлях” – це взагалі не “Моя боротьба” (книга Гітлера – ред.) і точно не націоналізм! Виявляти і карати націоналзрадниківце у жодному разі не націоналізм! Тому що це – нацизм! І взагалі, всі українці, білоруси, казахи, чеченці, калмики, буряти і, якщо допизд*ться, поляки – росіяни. Якщо який-небудь бурят заявить, що він бурят і захоче говорити бурятською мовою і не буде вважати себе росіянином, то вінбурятський нацист, його дід 100% – поліцай, а бабка зустрічала німців з суджуком і кумисом. Але найлютіший націоналізм, звичайно ж, український. Це ми – нацисти», – саркастично зауважила журналістка.

https://politeka.net/wp-content/uploads/2019/02/2-132-427x640.jpg

22 02 2019

https://politeka.net/ua/news/politics/926651-putin-dokazal-chto-on-nacist-vse-ukraincy-i-poljaki-russkie/