Форум галицької кухні, 13-14 березня 2013 року,
Львів 13-14 березня 2013 року у місті Львові
відбувся І Міжнародний Форум галицької кухні. ГО Незалежний журнал
"Ї" став одним із партнерів заходу. З цієї нагоди він підготував і
випустив число Журналу "Ї" "Філософія галицької кухні".
Головним ініціатором став Клуб галицької кухні –
організація, яка має на меті об’єднання всіх зацікавлених у розвитку галицької
кулінарії (рестораторів, кухарів, дослідників, журналістів, представників
влади, громадських діячів) як культурного феномену, а також як ресурсу, що
сприятиме туристичній привабливості Галичини, незалежно від державної
приналежності її окремих земель. Результатом діяльності Клубу має стати
формування чітких критеріїв поняття «галицька кухня», її популяризація та
підвищення привабливості регіону. А ось і звіт, як відроджувалися галицькі
кухонні традиції. |
|